UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

3D Dřevěná dekorace symbol Supermana

Značka:

3D Dřevěná dekorace symbol Supermana

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

3D Dřevěná dekorace symbol Supermana.
Tato dřevěná dekorace na stěnu je perfektním doplňkem do vašeho interiéru a určitě potěší všechny fanoušky Supermana a nechá vyniknout prostory v dětském pokoji, obývacím pokoji nebo v pracovně. Superman, syn slavného vědce Jor-Ela a jeho manželky Lary Lor-Van, se narodil na planetě Krypton. Jeho rodné jméno je Kal-El, ale když byl jako malé dítě poslán na Zemi kvůli zkáze své domovské planety, přijal jméno Clark od svých nových rodičů, Jonathana a Marty Kentových. S modrým oblekem, červeným pláštěm a znakem S na prsou patří Superman mezi nejznámější komiksové postavy vůbec. S touto dřevěnou dekorací na zdi si můžete připomenout jeho neuvěřitelné dobrodružství každý den.
 
Tyto Dřevěné dekorace na zeď vyrábíme ve své domácí dílně.
Díky tomuto originálnímu doplňku s 3D efektem se budete cítit jako pravý Superman.
Pro vytvoření 3D efektu je dřevěný znak Supermana vyroben a složen ze 2 vyřezaných dílů a každý z nich je zvlášť lakovaný do své barvy.
Díky silnějšímu materiálu působí dekorace v prostoru dominantně a má háček na pověšení. Barvy použité na dřevěné 3D dekoraci jsou omyvatelné.
 
Parametry Dřevěné nástěnné dekorace:
1.
Velikost obrazu: 30 x 30 cm 
Tloušťka obrazu: 1,6 cm 
Materiál: dřevo 
2.
Velikost obrazu: 60 x 60 cm 
Tloušťka obrazu: 1,6 cm 
Materiál: dřevo 
Uchycení:

Oboustranná zázračná nano páska, která usnadní instalaci (součást balení). Nebo si můžete obraz zavěsit pomocí hmoždinky.

Výhody nano pásky:

Páska je snadno omyvatelná, voděodolná a opakovaně použitelná 
Po nalepení lze jednoduše sejmout z povrchu bez jeho poškození
Při odstranění nezanechává stopy lepidla
materiál: Nano PU Gel (flexibilní, pevná, elastická)
Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 6082121

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.