BORŮVKY LESNÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) Hmotnost balení: 25 g

Značka:

BORŮVKY LESNÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) Hmotnost balení: 25 g

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované borůvky lesní.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Ukrajina. 




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 007 kJ / 238 kcal, Tuky: 3,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,05 g, Sacharidy: 38 g, z toho cukry: 38 g, Vláknina: 30,8 g, Bílkoviny: 3,8 g, Sůl: 0 g.











Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky jsou složeny ze 100 %  ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Borůvky nebyly ošetřeny postřiky a nebyla použita žádná umělá hnojiva.


Borůvky byly šetrně ručně nasbírány v lesích na Ukrajině, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných borůvek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete v lese z keříku.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700 g čerstvých borůvek.










Lesní borůvky plné vitamínů

Z lesa rovnou k Vám! Borůvky jsou výborným zdrojem draslíku, železa, hořčíku a dalších minerálních látek. Jsou také skvělým zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu C a provitamínu A. Spolu s lyofilizovanými brusinkami vás ve vteřině vtáhnou na voňavou lesní pěšinku.


Naše borůvky jsou ručně sbírané v lesích Ukrajinských hor. Jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě. Můžete si je tak vychutnat naplno.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované borůvky lesní.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Ukrajina. 




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 007 kJ / 238 kcal, Tuky: 3,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,05 g, Sacharidy: 38 g, z toho cukry: 38 g, Vláknina: 30,8 g, Bílkoviny: 3,8 g, Sůl: 0 g.











Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky jsou složeny ze 100 %  ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Borůvky nebyly ošetřeny postřiky a nebyla použita žádná umělá hnojiva.


Borůvky byly šetrně ručně nasbírány v lesích na Ukrajině, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných borůvek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete v lese z keříku.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700 g čerstvých borůvek.










Lesní borůvky plné vitamínů

Z lesa rovnou k Vám! Borůvky jsou výborným zdrojem draslíku, železa, hořčíku a dalších minerálních látek. Jsou také skvělým zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu C a provitamínu A. Spolu s lyofilizovanými brusinkami vás ve vteřině vtáhnou na voňavou lesní pěšinku.


Naše borůvky jsou ručně sbírané v lesích Ukrajinských hor. Jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě. Můžete si je tak vychutnat naplno.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované borůvky lesní.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Ukrajina. 




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 007 kJ / 238 kcal, Tuky: 3,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,05 g, Sacharidy: 38 g, z toho cukry: 38 g, Vláknina: 30,8 g, Bílkoviny: 3,8 g, Sůl: 0 g.











Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky jsou složeny ze 100 %  ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Borůvky nebyly ošetřeny postřiky a nebyla použita žádná umělá hnojiva.


Borůvky byly šetrně ručně nasbírány v lesích na Ukrajině, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných borůvek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete v lese z keříku.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700 g čerstvých borůvek.










Lesní borůvky plné vitamínů

Z lesa rovnou k Vám! Borůvky jsou výborným zdrojem draslíku, železa, hořčíku a dalších minerálních látek. Jsou také skvělým zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu C a provitamínu A. Spolu s lyofilizovanými brusinkami vás ve vteřině vtáhnou na voňavou lesní pěšinku.


Naše borůvky jsou ručně sbírané v lesích Ukrajinských hor. Jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě. Můžete si je tak vychutnat naplno.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované borůvky lesní.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Ukrajina. 




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 007 kJ / 238 kcal, Tuky: 3,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,05 g, Sacharidy: 38 g, z toho cukry: 38 g, Vláknina: 30,8 g, Bílkoviny: 3,8 g, Sůl: 0 g.











Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky jsou složeny ze 100 %  ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Borůvky nebyly ošetřeny postřiky a nebyla použita žádná umělá hnojiva.


Borůvky byly šetrně ručně nasbírány v lesích na Ukrajině, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných borůvek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete v lese z keříku.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700 g čerstvých borůvek.










Lesní borůvky plné vitamínů

Z lesa rovnou k Vám! Borůvky jsou výborným zdrojem draslíku, železa, hořčíku a dalších minerálních látek. Jsou také skvělým zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu C a provitamínu A. Spolu s lyofilizovanými brusinkami vás ve vteřině vtáhnou na voňavou lesní pěšinku.


Naše borůvky jsou ručně sbírané v lesích Ukrajinských hor. Jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě. Můžete si je tak vychutnat naplno.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované borůvky lesní.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Ukrajina. 




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 007 kJ / 238 kcal, Tuky: 3,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,05 g, Sacharidy: 38 g, z toho cukry: 38 g, Vláknina: 30,8 g, Bílkoviny: 3,8 g, Sůl: 0 g.











Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky jsou složeny ze 100 %  ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Borůvky nebyly ošetřeny postřiky a nebyla použita žádná umělá hnojiva.


Borůvky byly šetrně ručně nasbírány v lesích na Ukrajině, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných borůvek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete v lese z keříku.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných borůvek připadá cca 700 g čerstvých borůvek.










Lesní borůvky plné vitamínů

Z lesa rovnou k Vám! Borůvky jsou výborným zdrojem draslíku, železa, hořčíku a dalších minerálních látek. Jsou také skvělým zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu C a provitamínu A. Spolu s lyofilizovanými brusinkami vás ve vteřině vtáhnou na voňavou lesní pěšinku.


Naše borůvky jsou ručně sbírané v lesích Ukrajinských hor. Jsou výjimečným ovocem plným zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě. Můžete si je tak vychutnat naplno.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 6953708

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.