JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM) Hmotnost balení: 25 g

Značka:

JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM) Hmotnost balení: 25 g

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení:  100 % lyofilizované jahody.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Česká republika.




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota na 100 g: 1580 kJ / 377 kcal. Tuky: 4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry: 60 g, Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0 g. 











O jahodách

Jahody lyofilizované pocházejí z České Republiky a jsou vyrobeny z 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod je potřeba přibližně 1000 g čerstvých jahod. 










Lyofilizované jahody plné vitamínů a minerálů

Sluneční paprsky a vůně čerstvých jahod, to je pro nás ideální léto. Jahody si ale díky lyofilizaci můžete dát kdykoliv a vychutnat si tak jejich chuť i vůni stejně, jako v létě.


Jahody jsou významným zdrojem vitamínu C, obsahují jej dokonce více než citrusy. Dále jsou bohaté na minerály, železo a kyselinu listovou, je tedy jasné, že se vyplatí je mít po ruce. Naše ručně sbírané lyo jahody jsou výjimečné ovoce plné zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.


V našem sortimentu si navíc můžete vybrat jahody ve třech podobách - celé, nakrájené na plátky i v prášku.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení:  100 % lyofilizované jahody.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Česká republika.




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota na 100 g: 1580 kJ / 377 kcal. Tuky: 4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry: 60 g, Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0 g. 











O jahodách

Jahody lyofilizované pocházejí z České Republiky a jsou vyrobeny z 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod je potřeba přibližně 1000 g čerstvých jahod. 










Lyofilizované jahody plné vitamínů a minerálů

Sluneční paprsky a vůně čerstvých jahod, to je pro nás ideální léto. Jahody si ale díky lyofilizaci můžete dát kdykoliv a vychutnat si tak jejich chuť i vůni stejně, jako v létě.


Jahody jsou významným zdrojem vitamínu C, obsahují jej dokonce více než citrusy. Dále jsou bohaté na minerály, železo a kyselinu listovou, je tedy jasné, že se vyplatí je mít po ruce. Naše ručně sbírané lyo jahody jsou výjimečné ovoce plné zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.


V našem sortimentu si navíc můžete vybrat jahody ve třech podobách - celé, nakrájené na plátky i v prášku.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Popis produktu









Popis produktu

Složení:  100 % lyofilizované jahody.


Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C


Země původu: Česká republika.




Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota na 100 g: 1580 kJ / 377 kcal. Tuky: 4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry: 60 g, Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0 g. 











O jahodách

Jahody lyofilizované pocházejí z České Republiky a jsou vyrobeny z 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod je potřeba přibližně 1000 g čerstvých jahod. 










Lyofilizované jahody plné vitamínů a minerálů

Sluneční paprsky a vůně čerstvých jahod, to je pro nás ideální léto. Jahody si ale díky lyofilizaci můžete dát kdykoliv a vychutnat si tak jejich chuť i vůni stejně, jako v létě.


Jahody jsou významným zdrojem vitamínu C, obsahují jej dokonce více než citrusy. Dále jsou bohaté na minerály, železo a kyselinu listovou, je tedy jasné, že se vyplatí je mít po ruce. Naše ručně sbírané lyo jahody jsou výjimečné ovoce plné zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.


V našem sortimentu si navíc můžete vybrat jahody ve třech podobách - celé, nakrájené na plátky i v prášku.












Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 


Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.


Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.


Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.







 



Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 6047757

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.