UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Luxusní černá kožená peněženka Pierre Cardin Tilak15 331A s ochranou RFID černá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Luxusní černá kožená peněženka Pierre Cardin Tilak15 331A s ochranou RFID černá, kůže

Popis produktu

Luxusní pánská kožená peněženka známé značky Pierre Cardin z velmi příjemné kůže a s plastickým stříbrným nápisem Pierre Cardin na čelní straně peněženky. Peněženku prolíná po vnější straně vodorovná modrá linka. Peněženka se uzavírá na upínku.
 
Peněženka je vybavena ochrannou vrstvou RFID chránící Vaše platební karty a doklady před identifikací pomocí elektromagnetických vln, nikdo tedy nepřečte Vaše osobní údaje z platebních karet a dokladů v peněžence.
 
V peněžence je úžasných 12 slotů na platební či jiné karty, dále 4 přihrádky na doklady či jiné dokumenty, z toho 2 síťované. Kapsička na mince je na patentek. Samozřejmostí jsou dvě podélné přihrádky na bankovky.
 
Dodávaná v elegantní pevné dárkové krabičce.
 
Stříbrné aplikace.

Barva: černo-modrá
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Pierre Cardin
UCPS kód 420755
Pozice v kategorii 340. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 17980. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.