MAKOVÁ MOUKA / PROTEIN
Země původu: Česká republikaSložení: 100% mákVyrobeno: ČR
Chuť mouky - proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena. Dbejte na vhodné skladování.
U proteinů oceníte příznivé vlastnosti:
Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.
Hlavní výhodou proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaci, alergici (ABMK) apod. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.
Vhodné použití je uvedeno níže, ale fantazii se meze nekladou.
Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!
SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... na co si jen vzpomenete.
NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostlinným i kravským mlékem. Vhodné je také použití při přípravě smoothie a dochucení našimi ovocnými lyoprášky. Doporučujeme použít mixér.
DOCHUCOVADLO: proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin.
PEČENÍ: Mouky lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni.
Výživové hodnoty na 100g lyofilizovaného proteinu
Energetické hodnoty
1760kJ/420kcal
Bílkoviny
51,1g
Sacharidy
29,3g
Tuky
10,6g
Popel
5,66
HODNOCENÍ:
https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal