Protein/mouka z DÝŇOVÝCH SEMÍNEK lyofilizovaný (sušený mrazem)
Země původu: Česká republikaSložení: 100% dýňová semínkaVyrobeno: ČR
Lyofilizovaný dýňový protein je složen ze 100% semen bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Chuť lyofilizovaného proteinu je intenzivní a čistá. Díky absenci olejů lisovaných za studena a následným zakonzervováním pomocí lyofilizace, semena nežluknou, nekazí se a zároveň neztrácí cenné enzymy, jako při konvenčním sušení. Dbejte na vhodné skladování.
U proteinů oceníte super vlastnosti:
Cenné minerály i vláknina zůstávají v hojném počtu součástí proteinů. Díky lyofilizaci jsou proteiny koncentrovanější. Prášková konzistence napomáhá lepší stravitelnosti. Proteiny jsou zbaveny převážné části tuků.
Hlavní výhodou lyofilizovaných proteinů, je vysoké procento obsahu bílkovin a nízký obsah tuků, což ocení všichni příznivci alternativního stravování, zdravého životního stylu, RAW stravy, celiaky, alergiky (ABMK) atd. Proteiny lze použít ve stravě malých dětí - dle zavedení jednotlivých surovin. Jsou vhodné do redukce i objemu.
Vhodné použití máte níže, ale fantazii se meze nekladou.
Proteiny bohatě využijete při stravování po celý den!
SNÍDANĚ: obilninové kaše, müsli, jogurty, tvaroh, mug-cake - sladký/slaný, muffiny, palačinky, wafle, ... jen na co si vzpomenete.
NÁPOJE: lze kombinovat s vodou, rostliným i kravským mlékem. Je vhodné použít do smootie a ochutit našimi ovocnými lyoprášky, nebo přimíchat do zeleninových smootie. Doporučujeme použít mixér.
DOCHUCOVADLO: Lyofilizované proteiny lze využít, k obarvení a dochucení pomazánek, krémů, i dezertů. Jsou vhodné do zeleninových polévek a krémů. Po rehydrataci olejem získáte luxusní pesto do salátů a těstovin.
PEČENÍ: Lyoproteiny lze obohatit vaše pečené dílo. Doplníte tak v pokrmu minerály, získá příjemnou chuť, barvu i vůni. Proteinem lze částečně obohatit mouku.
Hodnota ve 100gEnergetická hodnota 1702 kJ/ 404 kcalBílkoviny 55,6 gSacharidy 16 gTuky 13 g
HODNOCENÍ:
https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal