UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Obal pro AirPods PRO / 2 PRO - Kovový Muž

Značka: prodejce neuvedl

Obal pro AirPods PRO / 2 PRO - Kovový Muž

Popis produktu

Stylový Obal pro AirPods PRO / 2 PRO - Kovový Muž se stane originálním doplňkem pro Vaše Airpody. Představte si, že vaše AirPods nejsou jen další běžná bezdrátová sluchátka, ale skutečným odrazem vaší osobnosti. S naší širokou nabídkou designů tohoto malého, ale výrazného zařízení, máte možnost vyjádřit svou jedinečnost naplno.

Barvy, které nabízíme, jsou zářivé a živé, doplněné o motivy vašich oblíbených superhrdinů a animovaných postav. Od klasických ikon až po moderní oblíbence, naše široká škála motivů uspokojí každého nadšence do popkultury. Nejenom, že kryty zajišťují bezpečnost vašich sluchátek, ale také jsou praktické. Každý kryt je vybaven přívěskem či karabinou, která umožňuje snadné zavěšení na vaše klíče, batoh či tašku, což usnadňuje přenášení a zabraňuje ztrátě. Naše obaly na Airpody jsou vyrobena ze zdravotně nezávadných materiálů.

Sametově hladké silikonové kryty pro Airpods sluchátka jsou nejenom vizuálně atraktivní, ale také poskytují vynikající ochranu pro vaše oblíbené bezdrátové příslušenství. Díky preciznímu zpracování dokonale obepnou vaše sluchátka, chrání je před poškrábáním a lehkými nárazy. Každý kryt je navržen tak, aby dokonale seděl na daný model sluchátek, což zaručuje bezpečné a pohodlné používání.

Zvolte si styl a ochraňte svá Airpods sluchátka s našimi silikonovými kryty, které kombinují funkčnost, eleganci a váš osobní styl do jednoho jedinečného produktu. Naše nabídka silikonových krytů pro Airpods je bohatá a rozmanitá. Bez ohledu na to, zda preferujete barevné motivy, ikonické postavy superhrdinů nebo moderní animované postavy, určitě si u nás vyberete.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5992671
UPC kód (EAN) 8596598102780
Pozice v kategorii 476. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 13813. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.