RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) Hmotnost balení: 50 g

Značka:

RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) Hmotnost balení: 50 g

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


(Hippophae rhamnoides)


Země původu: Česká republika


Certifikace: Zemědělská produkce EU - BIO.


Forma sběru: ruční sběr


Složení: 100% rakytník řešetlákový


Vyrobeno: ČR


Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D


Doma zobeme rakytník každý den. Každý z nás si doma vystačí se 2mi až 5ti kuličkami denně hlavně v období, kdy začne být chladnější počasí.  


Sady rakytníku momentálně procházejí BIO certifikací. Certifikát BIO by měl být platný už od sklizně v roce 2022.


Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.


Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.


Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.


 

Zobrazit více

Popis produktu

BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


(Hippophae rhamnoides)


Země původu: Česká republika


Certifikace: Zemědělská produkce EU - BIO.


Forma sběru: ruční sběr


Složení: 100% rakytník řešetlákový


Vyrobeno: ČR


Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D


Doma zobeme rakytník každý den. Každý z nás si doma vystačí se 2mi až 5ti kuličkami denně hlavně v období, kdy začne být chladnější počasí.  


Sady rakytníku momentálně procházejí BIO certifikací. Certifikát BIO by měl být platný už od sklizně v roce 2022.


Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.


Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.


Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.


 

Zobrazit více

Popis produktu

BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


(Hippophae rhamnoides)


Země původu: Česká republika


Certifikace: Zemědělská produkce EU - BIO.


Forma sběru: ruční sběr


Složení: 100% rakytník řešetlákový


Vyrobeno: ČR


Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D


Doma zobeme rakytník každý den. Každý z nás si doma vystačí se 2mi až 5ti kuličkami denně hlavně v období, kdy začne být chladnější počasí.  


Sady rakytníku momentálně procházejí BIO certifikací. Certifikát BIO by měl být platný už od sklizně v roce 2022.


Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.


Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.


Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.


 

Zobrazit více

Popis produktu

BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


(Hippophae rhamnoides)


Země původu: Česká republika


Certifikace: Zemědělská produkce EU - BIO.


Forma sběru: ruční sběr


Složení: 100% rakytník řešetlákový


Vyrobeno: ČR


Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D


Doma zobeme rakytník každý den. Každý z nás si doma vystačí se 2mi až 5ti kuličkami denně hlavně v období, kdy začne být chladnější počasí.  


Sady rakytníku momentálně procházejí BIO certifikací. Certifikát BIO by měl být platný už od sklizně v roce 2022.


Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.


Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.


Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.


 

Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5708216

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.