UPOZORNĚNÍ: Od 19.12.2024 nebude fungovat telefonická podpora (19. a 20.12. omezeně) , veškeré dotazy zasílejte e-mailem. Budeme tu pro Vás opět 6.1.2025. Děkujeme za pochopení.
Upozorňujeme zákazníky, že vzhledem k blížícím se svátkům a velkému vytížení prodejců i dopravců, může docházet k opoždění expedice a doručení.

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) Hmotnost balení: 100 g

Značka:

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) Hmotnost balení: 100 g

Velikost balení:

neurčeno 100 g

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


Země původu: Česká republika


Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů


Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl


Vyrobeno: ČR


Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.


 


Složení pylu


Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.


Alergie na pyl


Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.


 


Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.


Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:


Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina


Podrobně o včelím pylu


 

Zobrazit více

Popis produktu

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


Země původu: Česká republika


Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů


Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl


Vyrobeno: ČR


Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.


 


Složení pylu


Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.


Alergie na pyl


Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.


 


Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.


Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:


Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina


Podrobně o včelím pylu


 

Zobrazit více

Popis produktu

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)


Země původu: Česká republika


Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů


Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl


Vyrobeno: ČR


Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.


Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.


Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.


 


Složení pylu


Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.


Alergie na pyl


Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.


 


Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.


Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:


Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina


Podrobně o včelím pylu


 

Zobrazit více

Popis produktu

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

 

Země původu: Česká republika

 

 

Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů

 

 

Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl

 

 

Vyrobeno: ČR

 

 

Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

 

 

Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

 

 

Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.

 

 

 

 

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

 

 

 

 

 

Složení pylu

 

 

Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.

 

 

Alergie na pyl

 

 

Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.

 

 

 

 

 

Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.

 

 

Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:

 

 

Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina

 

 

Podrobně o včelím pylu

 

 

 

 

Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 3417905

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.