vábnička Nordik Fox Heat

Značka: prodejce neuvedl

vábnička Nordik Fox Heat

Popis produktu

Nordik Fox Heat je vábnička na lišky z osvědčené řady Nordik Predator, která byla speciálně vyvinutá pro efektivní lov během kaňkování (doby páření lišek). Lze však využít i v době, kdy si lišky brání své teritorium. Lišky reagují na vábničku buď hlasitě nebo přicházejí potichu zkontrolovat vzniklou situaci.
Návod:
Používají se dva různé zvuky

Zakryjte díru na zvukové komoře ukazováčkem a třikrát foukněte jemně do vábničky. Výsledný zvuk "trr trr trr" následujte pauzou 10 vteřin a opakujte ještě dvakrát. Tato série zvuků by měla následovat každých 5 až 10 minut při čekání 30 až 40 minut.
Zakryjte díru na zvukové komoře ukazováčkema foukněte 4 krátké jemné tahy /nápory) vzduchu v krátké posloupnosti a zakončete dlouhým tahem na 3 vteřiny, kdy přemístíte prst z díry a necháte zvuk doznívat. Výsledkem bude zvuk "ju-ju-ju-ju-julllliiii". Po 10 vteřinové pauze opakujte. Frekvence vábení by měla být shodná jako v prvním případě.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Nordik
UCPS kód 5946430
UPC kód (EAN) 7350049400921
Pozice v kategorii 92. (v Lovecké potřeby)
Pozice v kategorii 885. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.