UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Anti-age sérum Hydrokomplex s kyselinou hyaluronovou

Značka: prodejce neuvedl

Anti-age sérum Hydrokomplex s kyselinou hyaluronovou

Popis produktu


\n

\n
\nPokožka obličeje a dekoltu je každý den vystavovaná vlivům okolního prostředí, jen tak ji neschováme a je dobré ji hýčkat v každém věku. S přibývajícími léty je příjemné dodat exponovaným partiím zvláštní péči. Anti-age sérum Caltha bude vaším elixírem mládí, na který si snadno zvyknete. Pokožka s věkem a s vystavováním nepříznivým vlivům prostředí ztrácí vlhkost a pružnost. To je hlavním důvodem ochabnutí pleti a tvorby vrásek. Sérum Caltha je doslova hydratační anti-age bomba, která pokožce navrátí elasticitu, podpoří pružnost a hydrataci a pomůže tak obnovit její svěží a mladistvý vzhled.
\n
\nZáklad séra tvoří hydrolát z BÍLÉ RŮŽE. Tento nádherně vonící exkluzivní hydrolát je známý pro své hojivé a harmonizující účinky. Je vhodný pro všechny typy pokožky, zejména pak pro zralou a unavenou pleť.
\n
\nNezbytnou složkou anti-age séra je KYSELINA HYALURONOVÁ. V mnoha kosmetických výrobcích najdete „pouze“ vysokomolekulární kyselinu hyaluronovou. Ta má neoddiskutovatelné hydratační vlastnosti a v našem séru nechybí. Díky své molekulární velikosti ale neprostupuje do hlubších vrstev pokožky. V našem séru najdete i kyselinu hyaluronovou menší než 10kDa a dokonce menší než 3 kDa – STŘEDNĚ A NÍZKOMOLEKULÁRNÍ FORMY KYSELINY HYALURONOVÉ jsou jedinečné biologicky vysoce aktivní složky, které prostupují do hlubokých vrstev kůže a kromě hydratace pomáhají regenerovat buňky, vychytávat volné radikály a stimulují tvorbu pro pružnost pokožky nepostradatelného kolagenu a elastinu. Vaši pokožku doslova vyplní a pozvednou zevnitř a vedle hydratace tak významně přispívají k redukci stávajících vrásek a k prevenci tvorby vrásek nových.
\n
\nNMF-HYDROKOMPLEX je pleti vlastní a přirozený hydratační komplex obsahující například ALLANTOIN, UREU nebo KYSELINU MLÉČNOU. UREA přirozeně v lidském těle napomáhá hydrataci pokožky. S věkem však její přirozený obsah v těle klesá. Urea zabraňuje ztrátám vlhkosti a navrací pokožce její elasticitu, uplatnění často nachází v přípravcích určených pro ekzematickou a suchou pokožku. ALLANTOIN pečuje o podrážděnou pokožku a svými hydratačními schopnostmi jen dokresluje vlastnosti séra. V NMF-HYDROKOMPLEXU je přítomna další unikátní, vaší pleti přirozená látka, SODIUM PCA – je to látka, která na sebe významně váže vodu a posiluje obranu proti ztrátám vlhkosti.
\n
\nOchranný film na vaší pokožce, který zabrání ztrátě tolik důležité vlhkosti a pružnosti, tvoří v našem séru SODIUM POLYGLUTAMATE (PGA), známý spíše pod názvem HYAFACTOR. Ten je v kosmetice nezbytným partnerem kyseliny hyaluronové a NMF-komplexu. Zabraňuje rozpadu kyseliny hyaluronové, udržuje v pokožce přirozené hydratační faktory, váže vlhkost a napomáhá zjemnění a zlepšení elasticity pokožky.
\n
\nPřípravek je bez parfemace, jemnou sladkou vůni dodává hydrolát z bílé růže. Sérum je konzervováno šetrnými konzervanty schválenými pro BIO kosmetiku. Kyselina hyaluronová použitá v našem séru je vhodná i pro vegany, podstatou výroby je bakteriální fermentace.
\n
\nPraktické roll-on balení usnadní aplikaci, která bude i zároveň příjemnou masáží.
\n
\nTento produkt získal certifikaci Certifikovaná přírodní biokosmetika
\n
\n
\n

\n
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6073893
Pozice v kategorii 13. (v Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť)
Pozice v kategorii 2270. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.