UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Ayyildiz koberce AKCE: 70x250 cm Metrážový koberec Royal 4807 Grey - Rozměr na míru s obšitím cm Vícebarevná, Velké (190x270 cm a větší), Syntetický (umělý)

Značka: prodejce neuvedl

Ayyildiz koberce AKCE: 70x250 cm Metrážový koberec Royal 4807 Grey - Rozměr na míru s obšitím cm Vícebarevná, Velké (190x270 cm a větší), Syntetický (umělý)

Popis produktu

Moderní metrážový koberec Royal 4807 grey s tenkými proužky v hnědé, béžové, modré a šedé barvě. koberec se velmi bude vyjímat v obývacím pokoji nebo v ložnici, kde bude dělat parádu a zároveň si ho oblíbí Vaše bosá chodidla. Je totiž měkký a příjemný na dotek, což zajišťuje střižený vlas z polypropylenu heatset frisé. Heatset frisé je syntetický materiál, který se vyznačuje odolností a snadnou údržbou i pomocí chemických přípravků. Díky metodě heatset je koberec příjemný na dotek a dobře si drží barvy. Metoda frisé pak znamená, že jsou do sebe vlákna zakroucena, což ještě zvyšuje odolnost.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ayyildiz koberce
UCPS kód 5472502
Pozice v kategorii 11177. (v Koberce a koberečky)
Pozice v kategorii 37004. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.