UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Botanic Kakao - Extrakt z bobů 10:1 v kapslích 90kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kakao - Extrakt z bobů 10:1 v kapslích 90kap.

Popis produktu

Jak může být kakao tak prospěšné? Jednoduše jde o to, že obsahuje opravdu velkou spoustu účinných látek, které dokážou efektivně podpořit jak vaše tělo, tak i vaši mysl. K tomu jde navíc o velice účinný antioxidant. Štít proti nachlazení Kakao funguje především jako silný antioxidant. Při jeho užívání si tak můžete být jisti, že se obloukem vyhnete všem nachlazením, rýmičkám a nemocem. Podporuje jak naši imunitu, tak i obranyschopnost a celkovou funkci metabolismu. Co vše náš extrakt obsahuje? Možná si myslíte, že účinných látek v kakau moc není. To se ale šeredně pletete. Jedny z mála látek, které kakao obsahuje jsou např. hořčík, vápník, železo, draslík, měď, zinek a mangan, ale i vitaminy skupiny B, vitamin C a vitamin E. Kromě těchto látek toho je v kakau ještě spousta. Kakao je totiž nejbohatším zdrojem organické síry v přírodě. A právě síru nutně potřebujete ke tvorbě bílkovin, enzymů a pojivových tkání. Dále obsahuje zdravé tuky, jako nasycený tuk a kyselinu stearovou. Kakao vám také do mozku vyplaví dopamin a serotonin, kterým se ne nadarmo přezdívá hormony štěstí. Kromě toho také obsahuje až dvakrát více flavonoidů než červené víno a třikrát více než černý čaj. Díky tomu je i mnohem účinnější než například borůvky či bobule açai. V neposlední řadě kakao také podporuje i tvorbu červených krvinek. Za to může hlavně železo, ale i kofein, kterého zde ale není tolik, aby způsobil nervozitu či nespavost, jak to občas bývá po požití kávy. Užívání a dávkování Užívejte 3 kapsle denně. Balení obsahuje 60 kapslí. Nevhodné pro Těhotné a kojící ženy.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 6000158
UPC kód (EAN) 8595658707750
Pozice v kategorii 274. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1362. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.