UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Botanic Lufa - Přírodní 1ks

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Lufa - Přírodní 1ks

Popis produktu

Lufa je přírodní produkt, který nabízí šetrné a účinné čištění nádobí. Vyrobená z rostliny lufa válcovitá, je skvělou ekologickou alternativou k plastovým houbičkám a kartáčům. Objevte výhody používání lufy a přidejte do své domácnosti přírodní čistící prostředek. Hlavní výhody používání lufy Efektivní čištění: Lufa účinně odstraňuje zbytky jídla a mastnotu z nádobí, aniž by ho poškrábala. Ekologická volba: Přírodní materiál lufy je biologicky rozložitelný a šetrný k životnímu prostředí. Univerzální použití: Kromě mytí nádobí můžete lufu použít i na čištění pánví, sporáků a dalších kuchyňských povrchů. Přírodní materiál a původ Naše lufa je vyrobena z rostliny lufa válcovitá, která roste v teplých klimatických podmínkách. Po sklizni je rostlina vysušena a zpracována, aby byla připravena k použití jako přírodní čistící prostředek. Jak používat lufu Lufu namočte ve vodě a poté jemně třete nádobí krouživými pohyby. Po použití lufu důkladně opláchněte a nechte vyschnout. Doporučujeme pravidelně lufu měnit, aby byla vždy čistá a účinná. Lufa je nejen skvělým pomocníkem v kuchyni, ale také ji můžete využít k šetrné exfoliaci pokožky během koupele. Je to multifunkční produkt, který oceníte nejen při mytí nádobí. Vyzkoušejte naši přírodní lufu na mytí nádobí ještě dnes a zvolte ekologičtější a účinnější způsob čištění!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 6039780
UPC kód (EAN) 8595658705350
Pozice v kategorii 278. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1366. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.