UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Botanic Mucuna pruriens - Extrakt z fazolí s 99% L-DOPA v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Mucuna pruriens - Extrakt z fazolí s 99% L-DOPA v prášku 20g

Popis produktu

Co je to Mucuna pruriens? Jedná se o tropickou liánu, která může dorůst až do výšky 15 metrů. Má mnoho názvů jako např. Kapikacchú, Carpogon pruriens, Mucuna Aterrinia a také Sametová fazole. Tento nádherný druh si zasloužil své jméno především díky vzhledu svých plodů. Ty tvarem připomínají fazolové lusky a jsou obalené hustými oranžovými chloupky, které ale ke konci života zcela vymizí. Jejím domovem je Afrika a Asie. Jak to ale u většiny zdraví prospěšných rostlin bývá, rychle se rozšířila do celého světa. Cenná je převážně kvůli látkce L-DOPA, která má využití např. v léčbě Parkinsonovy choroby. V tradiční medicíně byla dokonce využívána při léčbě hadích uštknutí. Dnes se Mucuna stává velmi oblíbenou díky jejím pozitivním vlivům na reprodukční systém, testosteron, nebo dokonce úlevu od menopauzy. V našem extraktu se nachází 99% látky L-DOPA a několik dalších látek, prospěšných pro vaše zdraví a metabolismus. Pokud hledáte přírodní pomocníka pro posílení svého zdraví, Mucuna může být tou správnou volbou. Co obsahuje náš extrakt? V práškové formě extraktu z rostliny Mucuna pruriens se kromě levodopa (L-DOPA) nachází i další účinné látky zvané fytofarmaka. Mezi ně patří převážně bílkoviny, flavonoidy a kumariny. Účinky extraktu Mucuna pozitivně ovlivňuje mužskou plodnost a tvorbu testosteronu. Ženám dokonce uleví od menopauzy (premenstruačního syndromu). Podporuje tvorbu prolaktinu, růstového hormonu a má vliv na metabolismus bílkovin, sacharidů a hormonální metabolismus. Velmi účinně udržuje v rovnováze náš nervový a reprodukční systém. Navíc působí jako antioxidant, takže podporuje imunitu. Jak vidíte, pravidelné užívání našeho extraktu má opravdu spoustu benefitů. Dávkování Jedna denní dávka sypané formy našeho extraktu se rovná 1/4 lžičky rozmíchané ve vodě. Celé balení obsahuje 20g.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 6064709
UPC kód (EAN) 8595658706760
Pozice v kategorii 283. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1368. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.