UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

CCTV KAMERY PRO VIDEO SLEDOVÁNÍ

Značka: prodejce neuvedl

CCTV KAMERY PRO VIDEO SLEDOVÁNÍ

Popis produktu

tento produkt Vám zaručuje bezpečí a maximální nedotknutelnost soukromého majetku a trvalou "přítomnost" i když se fyzicky nenacházíte v objektu, který je pod dohledem nainstalujte si do svého domova bezpečnostní kamery a zbavte se všech starostí, sledujte v každém okamžiku dění ve vašem domě, rekreačním domě, provozovně, stravovacím zařízení atd.Specifikace: rozlišení 2MPx Komprese H.264 Noční záznam až na 20 m podporuje iPhone, iPad, Blackberry, Android, Windows Mobile 6Sada je dodávána s:✔️4 kamery✔️4 kabely po 14 metrech✔️DVR rekordér,✔️senzory pro pohyb a připojení pro váš smartphone 24/7✔️ Možnost instalace pevného disku až 500 GB

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6015384
Pozice v kategorii 5. (v Příslušenství)
Pozice v kategorii 36666. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.