UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Celozipová kožená červená peněženka Albatross CRO08 + RFID červená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Celozipová kožená červená peněženka Albatross CRO08 + RFID červená, kůže

Popis produktu

Nádherná kožená dámská červená peněženka Albatross se zapínáním na zip ze tří stran. Povrch je strukturován do imitace krokodýlí kůže, je na omak velmi příjemný. Přední stranu navíc zdobí stříbrné logo "A" a také vyražený nápis "Albatross".
 
Peněženka je vybavena ochrannou vrstvou RFID chránící Vaše platební karty a doklady před identifikací pomocí elektromagnetických vln, nikdo tedy nepřečte Vaše osobní údaje z platebních karet a dokladů v peněžence.
 
Vnitřní prostor je bravurně vyřešen. Na boky je možné uložit až 8 karet, pro bankovky se nabízí 3 samostatné sekce a mince se ukládají do zipové kapsy. Dále jsou na vnitřních krajích peněženky 2 přihrádky na doklady.
 
Na zadní vnější straně peněženky je zastrkávací pohotovostní přihrádka.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: červená
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Albatross
UCPS kód 4629134
Pozice v kategorii 818. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 19843. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.