UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Černé pánské kšandy Černá, umělá kůže

Značka: prodejce neuvedl

Černé pánské kšandy Černá, umělá kůže

Popis produktu


Objemte klasiku s našimi černými pánskými kšandami, nezbytným doplňkem pro muže, který hledá elegantní a zdokonalený vzhled. Tyto kšandy dodají vašemu outfitu sofistikovaný dotek a jsou ideální pro formální události nebo jako klíčový prvek pro zdůraznění vašeho osobního stylu.



Vyrobené z odolných materiálů, tyto kšandy zajišťují pohodlí a mají poniklované ocelové klipy a umělé kožené poutka, což z nich činí multifunkční doplněk vhodný pro širokou škálu příležitostí.



Prezentováno v dárkovém balení: Každý pár je pečlivě zabaleny v elegantní krabičce, což z nich dělá ideální dárek pro každého muže, který si cení kvality a stylu.


Délka: 125 cm, šířka popruhu: 35 mm


Materiály: polyester a elastan pro dlouhotrvající komfort, poniklovaná ocel pro pevné uchycení a umělá kůže pro luxusní vzhled.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kolem Krku
UCPS kód 5989751
Pozice v kategorii 2. (v Šle)
Pozice v kategorii 29586. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.