UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Červená dásmká kožená peněženka El Forrest 881 červená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Červená dásmká kožená peněženka El Forrest 881 červená, kůže

Popis produktu

Kožená dámská červená pevná peněženka značky El Forrest, která se uzavírá na upínku na druk. Povrch peněženky je hladký a pevný. Na přední straně je vyraženo logo značky.
 
Peněženka je vybavena ochrannou vrstvou RFID chránící Vaše platební karty a doklady před identifikací pomocí elektromagnetických vln, nikdo tedy nepřečte Vaše osobní údaje z platebních karet a dokladů v peněžence.
 
Uvnitř je 7 přihrádek na platební či jiné karty, všechny sloty jsou širší, lze je tak pohodlně využít i na doklady. Přímo na doklady či jiné dokumenty jsou v peněžence určeny 4 zastrkávací přihrádky, z toho jedna je fóliovaná. Přihrádky na bankovky jsou 2. Kapsa na mince je na druk.
 
Uprostřed je svislá zipová přihrádka.
 
Tmavězlaté aplikace.
 
Dodávaná v pevné krabičce.
 
Barva: červená
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce El Forrest
UCPS kód 5338337
Pozice v kategorii 874. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 20188. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.