UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Červená kožená peněženka Harvey Miller 1743 895 červená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Červená kožená peněženka Harvey Miller 1743 895 červená, kůže

Popis produktu

Kvalitní červená kožená peněženka Harvey Miller z velmi příjemné měkké kůže, která se uzavírá na druk o rozměrech 19,5 x 10,5 cm. Přední strana zaujme kombinací dvou kůží, příčemž na jedné z nich je vyraženo logo a název značky Harvey Miller Polo Club.
 
Uvnitř 8 přihrádek na platební či jiné karty, 3 přihrádky na doklady, z toho jedna fóliovaná, 3 sloty na bankovky, které se samozřejmě dají využít opět na doklady či jiné dokumenty. Samozřejmostí je zipová kapsička na mince. Ve vnitřní zadní straně peněženky je navíc zipová kapsa.
 
Na zadní vnější straně peněženky je zastrkávací pohotovostní přihrádka.
  
Stříbrné aplikace.
 
Dodávána v pevné krabičce.
 
Barva: červená
Záruka: 24 měsíců
 
Barva odpovídá hlavní fotce u zboží, ostatní fotografie v galerii jsou ilustrační a zobrazují přesné uspořádání peněženky, nikoliv její barvu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Harvey Miller
UCPS kód 2400911
Pozice v kategorii 552. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 18792. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.