UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Čisticí mléko Aloe vera gel a levandule

Značka: prodejce neuvedl

Čisticí mléko Aloe vera gel a levandule

Popis produktu

Čisticí levandulové mléko Caltha šetrně odstraní nečistoty z pokožky obličeje a dekoltu. Jedná se o jemnou emulzi, kde je vodní fáze obohacena o BIO LEVANDULOVÝ HYDROLÁT a ALOE VERA. LEVANDULOVÝ HYDROLÁT ulevuje podrážděné pokožce, zmírňuje svědění, napomáhá regeneraci a je vhodný pro všechny typy pleti. ALOE VERA podporuje zklidnění, regeneraci pokožky a její hydrataci.
\n
\nOlejová fáze je tvořena BAMBUCKÝM MÁSLEM, HROZNOVÝM, MANDLOVÝM A RICINOVÝM OLEJEM. RICINOVÝ OLEJ je velmi vhodný do čisticích přípravků. Čistí póry a pomáhá odstraňovat černé tečky. Pleť zvláčňuje a vyživuje. HROZNOVÝ a MANDLOVÝ OLEJ představují oleje lehké a nedráždivé, které se snadno vstřebávají a napomáhají udržovat vlhkost v pokožce. Ocení je pleť mladistvá i zralá. BAMBUCKÉ MÁSLO (SHEA BUTTER) dodává mléku sametovou texturu. Je známé pro své hojivé a regenerační schopnosti.
\n
\nPOUŽITÍ:
\n
\nMléko naneste na čisticí tampon. Krouživými pohyby jemně odstraňte nečistoty z obličeje. Pleťové mléko se neoplachuje. K dočištění a dokonalé tonizaci pleti doporučujeme Caltha čisticí pleťové tonikum s hydrolátem z bílé růže.
\n
\nTento produkt získal certifikaci Certifikovaná přírodní biokosmetika
\n
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6073894
Pozice v kategorii 2. (v Čištění a odlíčení pleti)
Pozice v kategorii 2271. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.