UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

ComfortMatrace DREAM RELAX 15cm 90x200 cm

Značka: prodejce neuvedl

ComfortMatrace DREAM RELAX 15cm 90x200 cm
V nabídce 9967 ks
Předpokládané datum dodání: 26. 10.

Popis produktu


Sendvičová ortopedická  matrace DREAM RELAX 15 cm
 


Matrace DREAM RELAX je oboustranná matrace s rozdílnou tuhosti H3/H4 na stupnicí 1-5. Obě strany matrace jsou pomocí profilování rozděleny do 7 anatomických zón. Masážní profilování napomáhá k uvolnění svalstva, prokrvení pokožky a relaxací.  Konstrukce matrace a použiti kvalitních materiálů pří výrobě zaručí komfortní a pohodlný spánek v libovolné poloze ( na boku, zádech apod.) Pouhým otočením matrace můžete zvolit měkčí nebo tvrdší stranu.


Jádro matrace: horní (zelená) vrstva je z Flexifoam® pěny N25 s vyšší hustotou (tuhost H3 - měkčí strana), středovou část matrace tvoří tlakově pojena pěna  RE-80, která dodává matraci přirozenou tuhost, optimalizuje ortopedické vlastnosti a je zárukou dlouhé životnosti. Spodní (světlé modrá) vrstva je z vysoce-elastické značkové  pěny CARPENTER - RP30  (tuhost H4 - tužší strana).




 



Složení matrace:



  • 7 zónová profilovaná PUR pěna T-2535, která napomáhá odvětrávat.

  • 7 zónová profilovaná PUR pěna T-2845, která má vynikající ortopedické vlastnosti.

  • Jádro matrace RE pěna hustotou 80kg/m3.


 



 

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce ComfortMatrace
UCPS kód 4373690
Pozice v kategorii 643. (v Matrace)
Pozice v kategorii 11476. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.