Upozorňujeme zákazníky, že z důvodu dovolené budou objednávky prodejce CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s. vyřizovány a expedovány až 9. 9. 2024.
UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Konzola Moren, 110 x 35 x 75 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Konzola Moren, 110 x 35 x 75 cm

Popis produktu

Konzola z přírodního dřeva. Teplé přírodní barvy a dřevěná konstrukce vytvářejí jedinečný kus nábytku, který se ideálně hodí do každého interiéru. Upoutává pozornost svými originálně zdobenými nohami. Originální design nábytku vnese do interiéru eleganci a podtrhne vytříbený vkus. Konzola má funkční, decentně zdobenou horní část, na kterou umístíte své oblíbené drobnosti.
Nábytek se bude krásně vyjímat v moderním uspořádání ložnice, pracovny nebo předsíně.Zkombinujte jej s dalším nábytkem v podobném stylu.
Materiál: exotické dřevo - buk.Rozměry: šířka 110 cm, délka 35 cm, výška 75 cm.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 6010884
UPC kód (EAN) 5902582180949
Pozice v kategorii 14. (v Psací stoly)
Pozice v kategorii 9812. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.