UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Křeslo Eula II 77x77x71cm, 77 x 77 x 71 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Křeslo Eula II 77x77x71cm, 77 x 77 x 71 cm

Popis produktu

Moderní křeslo s originálním designem v decentní krémové barvě.
Zaoblené lounge křeslo je jedinečným prvkem módního interiéru, který v sobě spojuje moderní design, pevnost mindi dřeva a pohodlí na dotek příjemné potahové látky. Tento nepřehlédnutelný kus nábytku se vyznačuje zaoblenými tvary, které mu dodávají moderní nádech, jenž je ideální pro interiéry zařízené v různých stylech.
Základna křesla je vyrobena ze dřeva mindi, takže je pevná a odolná. Díky potahové látce příjemné na dotek, která pokrývá sedák, područky a opěradlo, je křeslo výjimečně měkké a útulné, zatímco jeho univerzální krémová barva a struktura zapadají do současných trendů interiérového designu.
Křeslo se zaoblenými tvary je vynikajícím místem k odpočinku s originálním, poutavým designem. Je ideální volbou pro ty, kteří ocení každodenní pohodlí při čtení, sledování filmů nebo relaxaci, stejně jako nepřehlédnutelné interiérové doplňky.
Rozměry: š 77 cm, d 77 cm, v 71 cm.Materiál: mindi dřevo, potahová látka 100% polyester.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5798374
UPC kód (EAN) 5902582439399
Pozice v kategorii 165. (v Křesla)
Pozice v kategorii 6298. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.