UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Pohovka Ardora 2místná, 156 x 84 x 84 cm,

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Pohovka Ardora 2místná, 156 x 84 x 84 cm,

Popis produktu

Kožená dvoumístná pohovka v karamelově hnědé barvě.
Elegantní dvoumístná pohovka Ardora je esencí moderního stylu v kombinaci s klasickou elegancí. Její teplý karamelový odstín se skvěle hodí do různých interiérů a dodá jim sofistikovaný nádech.
Pohovka Ardora je pečlivě vyrobena z té nejkvalitnější kůže a zaručuje nejen odolnost, ale také jedinečný vzhled po mnoho let. Její měkké polštáře a pevná konstrukce zaručují pohodlný odpočinek, zatímco minimalistické linie podtrhují moderní charakter nábytku.
Tato dvoumístná pohovka je ideální volbou pro milovníky klasického i moderního uspořádání. Do interiéru vnese teplo, eleganci a nádech luxusu a stane se ústředním bodem každého obývacího pokoje.
Rozměry: šířka 156 cm, hloubka 84 cm, výška 84 cm, výška od podlahy k sedáku: 42 cm.Materiál: kůže, kovHmotnost: 40 kg
Rozkládací pohovka, bez funkce spaní.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 6086027
UPC kód (EAN) 5902582559011
Pozice v kategorii 55. (v Pohovky)
Pozice v kategorii 11176. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.