UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Sada šálků Sottile 250ml, 10 x 8 x 9 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Sada šálků Sottile 250ml, 10 x 8 x 9 cm

Popis produktu

Porcelánové šálky na kávu s podšálkem.
Porcelánové šálky v jemných barvách se strukturovaným povrchem s jemným vzorem. Sada šálků se dodává se dvěma podšálky z akáciového dřeva. Ideální pro chvíle s aromatickou kávou nebo oblíbeným čajem. Budou se skvěle vyjímat v každé elegantní kuchyni.
Sada obsahuje 2 porcelánové šálky s dřevěnými podšálky v dekorativní krabičce.Sada šálků Sottile je zabalena v ozdobné papírové krabičce - ideální jako dárek. Výrobek lze mýt v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě.
Šálky jsou zabaleny v dekorativní papírové krabičce - ideální na dárek. Lze je mýt v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě.Objem: 250 ml.Barva : béžová a růžová.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5921094
UPC kód (EAN) 8001544153001
Pozice v kategorii 226. (v Hrnky a šálky)
Pozice v kategorii 19108. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.