UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Skříň Ibuku 85x55x80cm, 85 x 55 x 80 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Skříň Ibuku 85x55x80cm, 85 x 55 x 80 cm

Popis produktu

Koloniální skříň ručně vyrobená z exotického dřeva.
Mimořádně vkusná skříňka s vnitřní policí v sobě spojuje modernost, klasiku a pohodlí.Čela dvířek jsou vybavena kovovým kováním a uzamykacím mechanismem v podobě šroubů. Tento funkční kus nábytkuje ideální pro zařízení obývacího pokoje, pracovny, ložnice nebo předsíně. Bude skutečnou ozdobou každé místnosti. Série Ibuku je především nábytek s neobvyklým stylem. Nábytek je jedinečný a krásný, praktický a pohodlný zároveň. Hodí se do klasických i moderních interiérů. Veškerý nábytek je vyroben z exotického dřeva - kaučukovníku. Jsou vyráběny ručně, díky čemuž mají mimořádně originální styl a mohou se lišit odstínem dřeva. Kaučukové dřevo je velmi trvanlivé a pevné a je odolné vůči různým druhům plísní, bakterií a hub. Rozměry: šířka 85 cm, hloubka 55 cm, výška 80 cm. Materiál: exotické dřevo, kaučukovník. Barva: hnědá. Kování: kov.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 6547139
UPC kód (EAN) 5901775003034
Pozice v kategorii 40. (v Komody)
Pozice v kategorii 10711. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.