UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Dekoria Závěs na řasicí pásce tmavě modrý sametová 140 x 280 cm 1 ks., 140 x 280 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Závěs na řasicí pásce tmavě modrý sametová 140 x 280 cm 1 ks., 140 x 280 cm

Popis produktu

Hotový závěs sametový na řasící pásce v barvě námořnické modré.Závěs ušitý v evropské šicí dílně, který se vyznačuje nejvyšší kvalitou materiálů, výjimečnou trvanlivostí a snadnou údržbou.Výjimečné vlastnosti produktu:Závěs se sametovým povrchem: Tkanina má strukturu připomínající jemný semiš. Závěs je nesmírně příjemný a měkký na dotek, a díky provedení z polyesteru je odolný proti srážení při praní a nezmačkává se. Skvěle se hodí do obývacího pokoje nebo ložnice.Vysoce kvalitní tkanina: Vyrobeno z odolného polyesteru, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození.Snadná montáž: Díky univerzální řasící pásce o šířce 10 cm s dodatečnými poutky je montáž závěsu velmi jednoduchá.Můžete ho zavěsit několika způsoby:Bezprostředně na trubkovou tyč pomocí zadních poutek, což vytváří rovnoměrné, hluboké vlny.Na tyč pomocí žabek nebo háčků, čímž dosáhnete klasického řasení.Na stropní kolejnici pomocí háčků nebo žabek.Estetické zakončení: Všitá olověná páska na spodním okraji závěsu zajišťuje dokonalé uložení a dodává interiéru eleganci.Proč zvolit naše závěsy?Hotové závěsy do ložnice a obývacího pokoje jsou praktickým a estetickým řešením, které dodá vašemu interiéru úžasný charakter a eleganci. Dostupnost v několika výjimečných barevných variantách umožňuje sladit závěsy s různými styly a aranžemi interiérů - od moderních po klasické.Specifikace produktu:Barva: námořnická modráRozměry: šířka 140 cm, výška 280 cmSložení: 100% polyesterZakončení: 10 cm řasící páska s dodatečnými poutky, spodní okraj závěsu: všitá olověná páskaHotový produkt: bez možnosti ušití na míru, prodáván jednotlivěZpůsob čištění: Nebělit, žehlení max. teplota 110ºC, praní max. teplota 30ºC.Poznámka: Háčky k zakoupení samostatně.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 6075251
UPC kód (EAN) 5902582594746
Pozice v kategorii 1621. (v Závěsy)
Pozice v kategorii 23523. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.