UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

DLveer Ochranný kryt pro Lenovo M10 Plus 10,6", černé

Značka: prodejce neuvedl

DLveer Ochranný kryt pro Lenovo M10 Plus 10,6", černé

Popis produktu

Praktická funkce stojánkuFlipové pouzdro lze snadno a rychle nastavit, takže můžete pohodlně využívat funkce svého tabletu, jako je psaní, surfování, skypování, sledování videí a mnoho dalších.Účinné zabezpečeníOchranný kryt výborně tlumí nárazy a chrání váš tablet před poškrábáním nebo rozbitím. Přední kryt poskytuje dodatečnou ochranu displeje. Pouzdro na tablet také neklouže a bezpečně se drží v ruce díky protiskluzovému povrchu a magnetické zapínání udržuje pouzdro bezpečně zavřené.Přizpůsobený designTento ochranný kryt byl vyroben speciálně pro tablet Teclast P20 HD. Zvláštní důraz byl kladen na přesné uchycení a neomezené používání tlačítek a portů. K portům se lze bez překážek dostat přes výřezy a tlačítka se snadno ovládají.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce DLveer
UCPS kód 6015389
Pozice v kategorii 32. (v Tablet PC)
Pozice v kategorii 36669. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.