UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

JOKL - Jednostranná lepící páska 50 mm x 25 m - UNO COLD UV Polyetylén, polyesterová síťka, akrylátové lepidlo

Značka: prodejce neuvedl

JOKL - Jednostranná lepící páska 50 mm x 25 m - UNO COLD UV Polyetylén, polyesterová síťka, akrylátové lepidlo

Popis produktu

Jednostranná páska UNO COLD UV je určena k lepení a opravám paroizolačních a střešních fólií, střešních membrán a k utěsňování při montáži ventilačních průduchů. Je vyrobena z polyetylénové fólie vyztužené polyesterovým vláknem s velkou roztažností a potažená lepidlem na bázi akrylátové disperze. Jedná se o jedinou lepící pásku, která může být používána při teplotách pod bodem mrazu.

Výhody

Velice silně lepí
Montáž i při teplotách pod bodem mrazu
Vysoká odolnost vůči UV záření – 12 měsíců
Jednostranná páska UNO COLD UV se používá jako páska pro lepení a opravy při lepení umělých hmot s výrobky na bázi polypropylénu a polyetylénu, materiály vyztuženými izolačním papírem, dřevem, kovovými prvky, sádrokartonovými deskami nebo kamenem. Používá se zejména k venkovnímu použití, a to z důvodu možnosti jejího použití i při teplotách pod bodem mrazu. Ideálně se hodí k utěsňování během montáže komínů, ventilačních průduchů ve střeše. Dokonale se osvědčí také při opravách všech typů poškození, jako jsou díry, proříznutí nebo protržení a její průhlednost poskytuje možnost kontroly lepených povrchů.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5901573
Pozice v kategorii 37. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 42223. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.