UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Lesklá celozipová kožená černá peněženka Jennifer Jones 5247 černá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Lesklá celozipová kožená černá peněženka Jennifer Jones 5247 černá, kůže

Popis produktu

Lesklá kožená dámská černá peněženka Jennifer Jones se zapínáním na zip ze tří stran. Povrch je lesklý, hladký a vzorek je strukturován do imitace hadí kůže. Přední stranu navíc zdobí stříbrné logo Jennifer Jones.
 
Vnitřní prostor je vždy vyveden v barvě peněženky je bravurně vyřešen. Na každý bok je možné uložit až 6 karet, celkem je tedy v peněžence 12 slotů na platební či jiné karty. Za těmito sloty na karty jsou podélné přihrádky na doklady či jnié důležité dokumenty, na každém boku peněženky po 1 přihrádce.
 
Pro bankovky se nabízí 3 samostatné sekce a mince se ukládají do zipové kapsy.  Uprostřed je navíc malá zastrkávací přihrádka.
 
A na jednom boku je vytvořena "kapsička" na žeton do nákupního vozíku.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v igelitovém obalu.
 
Barva: černá
Záruka: 24 měsíců
 
Barva odpovídá hlavní fotce u zboží, ostatní fotografie v galerii jsou ilustrační a zobrazují přesné uspořádání peněženky, nikoliv její barvu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Jennifer Jones
UCPS kód 1402888
Pozice v kategorii 465. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 18553. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.