UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Lesklá celozipová kožená zelená peněženka Patrizia Piu FF-119 zelená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Lesklá celozipová kožená zelená peněženka Patrizia Piu FF-119 zelená, kůže

Popis produktu

Nádherná kožená lesklá dámská zelená peněženka Patrizia Piu se zapínáním na zip ze tří stran. Povrch je lesklý, hladký a vzorek je strukturován do imitace kapradí ti tisu. Přední stranu navíc zdobí stříbrné logo PATRIZIA PIU.
 
Vnitřní prostor je vždy vyveden v barvě peněženky.
 
Uvnitř je peněženka velmi prakticky řešena, je prakticky rozdělena do dvou samostatných oddílů. V prvním volně otevřeném oddílu je neuvěřitelných 12 slotů na platební či jiné karty, z toho jedna s okénkem. Dále je v tomto prostoru podélná zastrkávací kapsa na doklady.
 
Uprostřed druhého oddílu je kapsa na mince na zip. Na každé straně této zipové kapsy jsou přihrádky na bankovky či doklady. Navíc je v tomto oddíle dalších 6 slotů na platební či jiné karty a další zastrkávací přihrádka na doklady.
 
Vnitřní část disponuje luxusní a velmi odolnou podšívkou. Taktéž zip a jezdec jsou z vysoce kvalitního a odolného materiálu.
 
K peněžence je také dodáván kožený pásek, který lze přidělat ke kroužku na boku peněženky a tu pak posléze nosit na zápěstí.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: zelená
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Patrizia Piu (Itálie)
UCPS kód 5873859
Pozice v kategorii 952. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 20590. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.