UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Luxusní celozipová hnědá kožená peněženka Gianni Conti no. 4507315 hnědá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Luxusní celozipová hnědá kožená peněženka Gianni Conti no. 4507315 hnědá, kůže

Popis produktu

Dopřejte si a svým financím luxus v prvotřídní kvalitě peněženek Gianni Conti.  Jednou vyzkoušíte a již nikdy nebudete chtít měnit! Peněženky Gianni Conti jsou nejen luxusní, ale také skvěle vypadající a praktické peněženky. Peněženka padne skvěle do ruky a prvotřídní materiál pohladí Vaše ruce. S touto peněženkou ohromíte každou společnost.
 
Luxusní kožená hnědá značková italská dámská peněženka Gianni Conti patří mezi celozipové peněženky, tedy zip se zapíná na třech stránách peněženky. Povrch je proplétaný, krásně měkký, sálá z něj kvalita. 
 
Uvnitř peněženky je 11 slotů jednak na platební karty a jednak na doklady. Pod sloty na doklady jsou 2 zastrkávací přihrádky. Samozřejmostí jsou 2 podélné přihrádky na bankovky. Kapsa na mince je na druk.
 
Vnitřní část disponuje luxusní a velmi odolnou podšívkou. Taktéž zip a jezdec jsou z vysoce kvalitního a odolného materiálu.
 
Doplňky jsou tmavězlaté barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: hnědá
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gianni Conti
UCPS kód 5795975
Pozice v kategorii 949. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 20526. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.