UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Luxusní hnědá kožená peněženka Gianni Conti no. 588373 hnědá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Luxusní hnědá kožená peněženka Gianni Conti no. 588373 hnědá, kůže

Popis produktu

Dopřejte si a svým financím luxus v prvotřídní kvalitě peněženek Gianni Conti.  Jednou vyzkoušíte a již nikdy nebudete chtít měnit! Peněženky Gianni Conti jsou nejen luxusní, ale také skvěle vypadající a praktické peněženky. Peněženka padne skvěle do ruky a prvotřídní materiál pohladí Vaše ruce. S touto peněženkou ohromíte každou společnost.
 
Luxusní kožená hnědá značková italská dámská peněženka Gianni Conti s uzavíránim na klopu na druk  Na čelní straně peněženky je vyraženo logo značky a nápis Gianni Conti. Povrch peněženky velmi příjemný na dotek.
 
Uvnitř je hned 13 přihrádek na platební či jiné karty, tyto sloty jsou dostatečně šíroké i na uložení dokladů. Přihrádky na bankovky jsou dvě.
 
Kapsa na mince je na zip.
 
Na vnitřní straně klopy pod sloty na karty jsou 2 zastrkávací příhrádky. Další zastrkávací přihrádka je v přední části peněženky.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: hnědá
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gianni Conti
UCPS kód 6079832
Pozice v kategorii 1021. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 21001. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.