UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Luxusní tmavěhnědá hladká kožená peněženka Dakar no. 1005 tmavěhnědá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Luxusní tmavěhnědá hladká kožená peněženka Dakar no. 1005 tmavěhnědá, kůže

Popis produktu

Luxus a kvalita na pohled i na dotek, to je kožená značková podélná peněženka Dakar v krásné tmavěhnědé barvě s uzavíráním na upínku. Povrch je hladký, z kůže dýchá pevnost a kvalita. Na přední straně je vyraženo logo a nápis DAKAE.
 
V peněžence je 15 slotů, které lze jednak na platební či jiné karty a jednak na uložení dokladů. Dále jsou uvnitř 2 velké fóliované zastrkávací přihrádky a jedna zastrkávací přihrádka nefóliovaná. Kapsička na mince je na patentek. Samozřejmostí jsou 2 podélné přihrádky na bankovky.
 
Peněženka je vybavena tmavěhnědou odolnou podšívkou.
 
Dodávaná v originální krabičce.
 
Barva: tmavěhnědá
Záruka: 24 měsíců
 
Tradice značky DAKAR je úzce spjata s každoročním závodem Ralley Dakar, který se jezdí již od roku 1978. Značka se vyznačuje použitím velmi kvalitní hovězí kůže, precizním zpracováním a obecně vysokou kvalitou výrobků.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce DAKAR
UCPS kód 5460635
Pozice v kategorii 903. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 20370. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.