UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Luxusní tmavěmodro-hnědá kožená peněženka Marta Ponti no. B506 tmavěmodrá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Luxusní tmavěmodro-hnědá kožená peněženka Marta Ponti no. B506 tmavěmodrá, kůže

Popis produktu

Tradice značky Marta Ponti začíná již v roce 1965 a pokud vezmeme v úvahu i zděděnou řemeslnou zručnost v kožené výrobě, tak počátek lze hledat před více jak sto lety. Rodinné řemeslné zkušenosti a použití nejlepší kvalitní italské kůže je podpisem značky Marta Ponti.
 
Luxusní kožená značková portugalská dámská peněženka Marta Ponti v nádherné tmavěmodro-tmavěhnědé kombinaci. Povrch je hladký, z kůže dýchá pevnost a kvalita.
 
Samotná peněženka je rozdělena na dvě samostatné části.
 
Levá část se uzavírá na upínku na druk. Uvnitř na Vás čeká neuvěřitelných 12 slotů na platební či jiné karty, přičemž sloty jsou dostatečně široké i na doklady. Stejně tak je i neuvěřitelný počet velkých zastrkávacích kapes na doklady či jiné dokumenty, v této části peněženky jich naleznete celkem 7, z toho 2 jsou navíc průhledné. Na bankovky je zde připravena 1 podélná přihrádka.
 
Druhá, pravá část, která se uzavírá taktéž na druk, skrývá velkou kapsu na mince, jež je rozdělena zipovou kapsou na 2 samostatné přihrádky.
 
Doplňky jsou stříbrné barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: tmavěmodro-tmavěhnědá
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Marta Ponti
UCPS kód 6079959
Pozice v kategorii 1031. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 21013. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.