Manžetové knoflíčky bílo-černé ocelová, ocel

Značka: prodejce neuvedl

Manžetové knoflíčky bílo-černé ocelová, ocel

Popis produktu

Dotazy na tyto manžetové knoflíčky pište na info@manzetove-knoflicky.eu Tyto manžetové knoflíčky jsou velmi elegantní, čtvercového tvaru se zaoblenými rohy. Vnitřní výplň je vytvořena z mozaiky 9 malých černo - bílých kostiček. Díky této mozaice se manžetový knoflík hodí jak pro bílé, tak také pro tmavé manžetové košile.

Ze všech stran je navíc knoflíček ozdoben čtyřmi kamínky, které dodávají mozaice zajímavost a atraktivitu. Proto jsou tyto manžetové knoflíčky pro obchodní jednání nebo pracovní schůzky či pohovory.

Ideální dárek pro manažery a muže, kteří chtějí zaujmout

Je možné také zaslat manžetové knoflíčky v dárkovém boxíku podle výběrů.

Pozor: Manžetové knoflíčky nejsou s krabičkou. Pokud chcete krabičku, musí se zakoupit zvlášť. Pokud si neobjednáte krabičku, odesíláme manžetové knoflíčky v ochranemí sáčku, aby nedošlo k poškození.

E-shop specializovaný na prodej manžetových knoflíčků. Náš eshop má největší výběr manžetových knoflíčků v ČR. Jsou vyráběny z oceli s povrchovou úpravou proti poškození. Manžetové knoflíčky můžete vrátit až 1 měsíc po zakoupení  bez udání jakéhokoliv důvodu! Doprava po celé České republice zdarma.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Knoflickarna.CZ
UCPS kód 578808
Pozice v kategorii 107. (v Manžetové knoflíčky)
Pozice v kategorii 7401. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.