UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Manžetové knoflíčky Darth Vader Star Wars Černá, Ocel

Značka: prodejce neuvedl

Manžetové knoflíčky Darth Vader Star Wars Černá, Ocel

Popis produktu

Dotazy na tyto manžetové knoflíčky pište na info@manzetove-knoflicky.eu Manžetové knoflíčky Star Wars neboli hvězdné války jsou celosvětovým fenoménem. Také patříte mezi velkého fanouška? Není nic jednoduššího, než tomu přizpůsobit svůj outfit. A to pomocí manžetových knoflíčků, které mají podobiznu jedné z nejznámějších negativních postav celé série. Je to Darth Vader.

Ať už vás tato postava ohromila jakkoliv, nyní můžete mít její podobiznu každý den na rukávech své košile. Provedení zaujme jak velmi věrnou podobou, tak nezklame ani kvalitní provedení. To kombinuje typicky černou barvu se stříbrnými liniemi, které pomáhají propracovaný vzhled dotvářet. Pro fanouška této populární filmové série nezbytný doplněk.

Pozor: Manžetové knoflíčky nejsou s krabičkou. Pokud chcete krabičku, musí se zakoupit zvlášť.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Knoflickarna.CZ
UCPS kód 4271367
UPC kód (EAN) 2724339931351
Pozice v kategorii 514. (v Manžetové knoflíčky)
Pozice v kategorii 7866. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.