UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Masivní celokožená tmavěhnědá peněženka Bull Burry + RFID hnědá, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Masivní celokožená tmavěhnědá peněženka Bull Burry + RFID hnědá, kůže

Popis produktu

Masivní bytelná dvouoddílová tmavěhnědá celokožená peněženka Bull Burry orientovaná z jedné strany podélně, z druhé strany na výšku s vyraženým logem Bull Burry na čelní straně.
 
Peněženka je vybavena ochrannou vrstvou RFID chránící Vaše platební karty a doklady před identifikací pomocí elektromagnetických vln, nikdo tedy nepřečte Vaše osobní údaje z platebních karet a dokladů v peněžence. 
 
Peněženka je v podstatě rozdělena na dvě samostatné části.
 
Přední část se uzavírá na druk, uvnitř 7 slotů na platební či jiné karty, z toho jedna síťovaná. Dále jsou v této části 2 přihrádky na bankovky či doklady a 1 zastrkávací přihrádka. Samozřejmě se zde i nachází velká zipová kapsa na mince, která je uvnitř rozdělena přepážkou na 2 otevřené přihrádky. V jedné z těchto přihrádek je slot na žeton do nákupního vozíku.
 
Zadní část se uzavírá na upínku. Vnitřní část obsahuje neuvěřitelných 17 slotů na platební či jiné karty nebo samozřejmě je možné sloty využít na doklady. Dále jsou v této části 2 větší zastrkávací přihrádky na doklady, z toho jedna síťovaná.
 
Doplňky jsou tmavězlaté až tmavěocelové barvy.
 
Dodávána v krabičce.
 
Barva: tmavěhnědá
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Bull Burry
UCPS kód 2105526
Pozice v kategorii 532. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 18707. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.