UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Menší luxusní tmavěčervená kožená peněženka Marta Ponti no. 528 tmavěčervená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Menší luxusní tmavěčervená kožená peněženka Marta Ponti no. 528 tmavěčervená, kůže

Popis produktu

Luxusní kožená tmavěčervená značková portugalská menší dámská peněženka Marta Ponti se zapínám na upínku na druk. Na čelní straně peněženky na upínce je vyraženo logo a název značky Marta Ponti. Povrch peněženky je mírně lesklý a je velmi příjemný na dotek.
 
Uvnitř je hned 12 přihrádek na platební či jiné karty (z toho 1 fóliovaná), tyto sloty jsou dostatečně šíroké i na uložení dokladů. Přihrádky na bankovky jsou dvě.
 
Na zadní straně peněženky je menší kapsička na mince na zip.
 
Doplňky jsou tmavěocelové barvy.
 
Dodávaná v krabičce.
 
Barva: tmavěčervená
Záruka: 24 měsíců
 
Tradice značky Marta Ponti začíná již v roce 1965 a pokud vezmeme v úvahu i zděděnou řemeslnou zručnost v kožené výrobě, tak počátek lze hledat před více jak sto lety. Rodinné řemeslné zkušenosti a použití nejlepší kvalitní italské kůže je podpisem značky Marta
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Marta Ponti
UCPS kód 6079954
Pozice v kategorii 1026. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 21008. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.