UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

NORTHRUGS - Hanse Home koberce Kusový koberec Jaffa Azurblue/Taupe – na ven i na doma - 200x290 cm Modrá, Velké (190x270 cm a větší), Syntetický (umělý)

Značka: prodejce neuvedl

NORTHRUGS - Hanse Home koberce Kusový koberec Jaffa  Azurblue/Taupe – na ven i na doma - 200x290 cm Modrá, Velké (190x270 cm a větší), Syntetický (umělý)

Popis produktu

Béžovomodrý kusový koberec do domácnoti i na terasu, který Vás ohromí svým krásným vzorem. Tento koberec disponuje obšitím na delších stranách a potěší zejména nízkým smyčkovým vlasem, díky kterému se snadno čistí a udržuje. Koberec je díky smyčkové struktuře také pevnější a odolnější. Celkově se tak jedno o praktický a univerzální koberec, který se ale nemusí stydět ani za svůj vzhled, ba naopak!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce NORTHRUGS - Hanse Home koberce
UCPS kód 5519164
UPC kód (EAN) 4260648230160
Pozice v kategorii 11800. (v Koberce a koberečky)
Pozice v kategorii 37668. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.