UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Pleťové tonikum Bílá růže

Značka: prodejce neuvedl

Pleťové tonikum Bílá růže

Popis produktu

Čisticí hydratační pleťové tonikum Caltha s bílou růží neobsahuje alkohol ani parfemaci. BIO HYDROLÁT Z BÍLÉ RŮŽE je výtažek získaný destilací květů bílé růže a právem je označován jako „královna květových vod“. Blahodárně působí na všechny typy pleti, velmi vhodný je pro pleť zralou a unavenou. Ulevuje unavené pokožce a obnovuje vláčnost pleti, je známa pro své zvlhčující a změkčující schopnosti, pleť osvěží a rozzáří. Hydrolát z bílé růže reguluje zarudnutí pokožky a má i regenerační a protizánětlivé účinky, vhodný je tedy i pro aknózní pleť. Přírodní jemná vůně bílé růže je pro svou nevtíravost a podmanivost využívána hojně v arometerapii. Vůně zklidňuje a harmonizuje, ulevuje při bolestech hlavy, při stresu a napětí.
\n
\nALOE VERA dodá toniku hojivý charakter, podporuje zklidnění, regeneraci pokožky a její hydrataci.
\n
\nAplikace tonika by měla být posledním krokem v čištění pleti. pH výrobku je upraveno tak, aby obnovilo přirozené pH pokožky – to je nezbytné pro zamezení ztrát vody a pro přirozenou obranyschopnost pokožky.
\n
\nPřípravek je bez alkoholu a parfemace, je tedy vhodný i na ošetření očního okolí, kde bílá růže ulevuje otokům. Tonikum je konzervováno šetrnými konzervanty schválenými pro BIO kosmetiku.
\n
\nPOUŽITÍ:
\n
\nTonikum naneste na čistý tampon a jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. NEBO Praktický rozprašovač šetří zbytečné ztráty při aplikaci tampónkem. Nastříkejte potřebné množství na obličej a prsty nebo tampónkem jemně vmasírujte do pokožky. Tonikum neoplachujte!
\n
\nTento produkt získal certifikaci Certifikovaná přírodní biokosmetika
\n
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6073897
Pozice v kategorii 3. (v Čištění a odlíčení pleti)
Pozice v kategorii 2273. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.