UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Pleťový krém proti vráskám S KYSELINOU HYALURONOVOU

Značka: prodejce neuvedl

Pleťový krém proti vráskám S KYSELINOU HYALURONOVOU

Popis produktu

Pleťový krém proti vráskám obsahuje kombinaci výjimečně účinných ingrediencí: kyselinu hyaluronovou, aloe vera gel, arganový olej, olej z meruňkových jader, skvalen a růžovou vodu. Krém je lehký jako vánek, lehce se vstřebává, pokožku zvláčňuje, ale nezanechává na kůži mastný film. Všechny ingredience byly zvoleny pro své účinky hydratace kůže a pro zachování věčné mladosti. Krém vyhlazuje vrásky a zamezuje tvorbě dalších.
\n
\nKyselina hyaluronová je vyrobena pomocí mikroorganismu (nikoli z kohoutích hřebínků). Je jednou z nejaktivnějších látek vyhlazujících vrásky a zároveň zabraňuje jejich vzniku. Bio olej z meruňkových jader a bio arganový olej mají úžasné hydratační účinky. Oba dva oleje obsahují vysoké procento vitaminu E, který je úžasným pomocníkem v ochraně pleti proti poškození volnými kyslíkovými radikály. Arganový olej je po dlouhá století používán na zkrášlení pokožky a udržení mladistvého vzhledu. Oba dva oleje jsou nejšetrnějšími oleji v ošetření očního okolí.
\n
\nAloe vera gel představuje nejsilnější hydratační složku a chrání pleť před volnými radikály. Skvalen z oliv má stejnou regenerační funkci jako lidské buňky.
\n
\nTento produkt získal certifikaci Certifikovaná přírodní biokosmetika
\n
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6073829
Pozice v kategorii 9. (v Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť)
Pozice v kategorii 2235. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.