UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Skleněné dveře v AL rámu, výška 140,3cm, šířka 78,6cm

Značka: prodejce neuvedl

Skleněné dveře v AL rámu, výška 140,3cm, šířka 78,6cm

Popis produktu

Skleněné dveře v AL rámu, výška 140,3cm, šířka 78,6cm
Každá kancelářská místnost má jedinečnou specifičnost a jedinečné uživatele. Kancelářský nábytek Epic byl navržen tak, aby dokonale odpovídal konkrétním potřebám a profilu daného interiéru.Ergonomie a variabilita jsou hlavními rysy kolekce. Díky mnoha konfiguračním a stylistickým možnostem se Epic stává materiálem pro speciální aranžmá.
Kancelářské stoly Epic jsou k dispozici v následujících verzích: „U“ na otevřeném stojanu a „O“ se zavřenými nohami. Lze je doplnit bočními a předními komodami a kombinovat do souprav s více stanicemi, volitelně dělených panely (paravány).Pro skupinové pracovní stanice jsou k dispozici také dvojité stoly se zasunutou vnitřní nohou, které umožňují vytvoření stolního uspořádání stolu nebo rozsáhlých konferenčních stolů, což zajišťuje pohodlnou, ergonomickou a dlouhodobou práci.
Komody a Skříně Epic vám umožní vytvořit kancelářský archiv plný prostorných skříní se sklopnými, posuvnými, roletovými a skleněnými dveřmi; se zásuvkami, v desítkách stylistických a velikostních možnostech.
Skleněné dveře v AL rámu, výška 140,3cm, šířka 78,6cm
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6066049
Pozice v kategorii 165. (v Sestavy)
Pozice v kategorii 13461. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.