UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Tmavěčervená kožená peněženka Rovicky RD-039 tmavěčervená, kůže

Značka: prodejce neuvedl

Tmavěčervená kožená peněženka Rovicky RD-039 tmavěčervená, kůže

Popis produktu

Kožená dámská tmavěčervená pevná hladká peněženka značky Rovicky, která se uzavírá na zacvakávací patentek. Na přední straně je vyražený nápis Rovicky.
 
Peněženka je vybavena ochrannou vrstvou RFID chránící Vaše platební karty a doklady před identifikací pomocí elektromagnetických vln, nikdo tedy nepřečte Vaše osobní údaje z platebních karet a dokladů v peněžence.
 
Uvnitř je 9 přihrádek na platební či jiné karty, z toho 3 fóliované. Všechny sloty jsou širší, lze je tak pohodlně využít i na doklady. Přímo na doklady či jiné dokumenty jsou v peněžence určeny 4 zastrkávací přihrádky, z toho 3 jsou fóliované. Přihrádky na bankovky jsou 2, přičemž v jedné z nich je dalších 6 slotů na karty. Kapsa na mince je na druk.
 
Uprostřed je svislá zipová přihrádka.
 
Zezadu zvenčí je pohotovostní zipová kapsička.
 
Mosazné aplikace.
 
Dodávaná v pevné krabičce.
 
Barva: tmavěčervená
Záruka: 24 měsíců
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Rovicky
UCPS kód 5110254
Pozice v kategorii 850. (v Peněženky)
Pozice v kategorii 20071. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.