UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

UNI Splétaný nylonový řemínek 20mm - Styl 22 vícebarevná

Značka: prodejce neuvedl

UNI Splétaný nylonový řemínek 20mm - Styl 22 vícebarevná

Popis produktu

POPIS



Tento splétaný nylonový řemínek je vysoce kvalitní a přizpůsobitelný doplněk pro vaše hodinky. Je vyroben z pevného nylonového materiálu, který je odolný vůči opotřebení a dlouhodobému používání.


Splétaný design tohoto řemínku dodává nejen odolnost, ale i příjemný vzhled. Jeho struktura je pevná, ale zároveň flexibilní, což poskytuje confort při nošení na zápěstí.


Díky praktickému Quick Release systému lze tento řemínek snadno připojit nebo odpojit od hodinek. Tento systém je skvělý, pokud rádi kombinujete hodinky s různými řemínky.


Délka tohoto řemínku je přizpůsobitelná, a to v rozmezí od 11,5 cm do 24 cm. Je ideální pro zápěstí o velikosti 140 - 220mm. Tímto spektrem se tato univerzální délka přizpůsobuje téměř všem zákazníkům, takže si můžete být jisti, že najdete velikost, která vám bude nejvíce vyhovovat.


Prodyšnost je další vlastnost tohoto produktu. Splétaný nylonový materiál umožňuje cirkulaci vzduchu a odvádí vlhkost, což zajišťuje pohodlné nošení i při dlouhých aktivitách.


Celkově lze říci, že splétaný nylonový řemínek Quick Release 20mm je skvělou volbou pro ty, kteří hledají odolný, přizpůsobitelný a prodyšný řemínek pro své hodinky. Jeho univerzální délka a styl se hodí k různým typům hodinek a jeho pohodlné nošení je zaručeno díky prodyšnému materiálu.


 

  Splétaný nylonový řemínek 20,22mm


BAREVNÉ VARIANTY


           Splétané nylonové řemínky nabízíme v různých barevných variantách, které přináší možnost výběru přesně podle vašich preferencí.



Tyto různorodé barvy a vzory vám umožňují přizpůsobit si řemínek přesně vašim osobním preferencím. Můžete si vybrat neutrální barvy i barvy výraznější, které dodají vašim hodinkám šťávu a osobitost.


Nechte se inspirovat naší širokou paletou barev a vyberte si tu správnou, která vás nejvíce osloví!


 


 



 


 


KOMPATIBILNÍ S CHYTRÝMI HODINKAMI 


 



ALIGATOR


Aligator Watch Care (TD-20) / Aligator Watch Life (Y65)


 


 


AMAZFIT


Amazfit Neo / Amazfit Bip / Amazfit Bip Lite / Amazfit Bip S / Amazfit Bip S Lite / Amazfit Bip U / Amazfit Bip U Pro / Amazfit Bip 3 / Amazfit Bip 3 Pro / Amazfit GTR 42mm / Amazfit GTR Mini / Amazfit GTS / Amazfit GTS 2 / Amazfit GTS 2e / Amazfit GTS 2 Mini / Amazfit GTS 3 / Amazfit GTS 4 / Amazfit GTS 4 Mini / Amazfit Zepp E Round (circle) / Amazfit Zepp E Square (Quadrate)


 



ARMODD


Armodd Slowatch / Armodd Squarz 9 Pro


 



CARNEO


Carneo Gear+ 2nd Gen / Carneo Heiloo HR+


 



COROS


Coros Apex 42mm / Coros Pace 2


 



GARMIN


Garmin Approach S12 / Garmin Approach S40 / Garmin Approach S42 / Garmin Forerunner 55/  Garmin Forerunner 245 / Garmin Forerunner 645 / Garmin Venu / Garmin Venu Sq /  Garmin VivoActive 3 / Garmin VivoMove / Garmin VivoMove Sport / Garmin VivoMove 3 Luxe / Garmin VivoMove 3 Sport / Garmin VivoMove 3 Style


 



HONOR


Honor Watch ES / Honor Watch Magic 2 42mm


 



HUAWEI


Huawei Watch 2 Sport / Huawei Watch GT 2 42mm / Huawei Watch GT 3 42mm / Huawei GT 3 Pro 43mm


 


 



 


MADVELL


Madvell Lotus / Madvell Pulsar / Madvell S5


 



POLAR


Polar Ignite / Polar Ignite 2 / Polar Pacer / Polar Unite


 



REALME


Realme Watch / Realme Watch T1


 



SAMSUNG


Samsung Galaxy Watch 1 42mm / Samsung Galaxy Watch Active 1 40mm / Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm / Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm / Samsung Galaxy Watch 3 41mm / Samsung Galaxy Watch 4 40mm / Samsung Galaxy Watch 4 44mm / Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm / Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm / Samsung Galaxy Watch 5 40mm / Samsung Galaxy Watch 5 44mm / Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm / Samsung Galaxy Watch 6 40mm / Samsung Galaxy Watch 6 44mm / Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm / Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm / Samsung Gear Sport / Samsung Gear S2 Classic


 



TICWATCH


TicWatch C2 Onyx / TicWatch C2 Platinum / TicWatch C2+ Onyx / TicWatch C2+ Platinum / TicWatch E3


 



XIAOMI


Xiaomi Haylou LS02 / Xiaomi Haylou LS11 RS4 Plus / Xiaomi Haylou LS12 RS4


 


 




Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce UNI
UCPS kód 6105825
UPC kód (EAN) 6154857987961
Pozice v kategorii 2854. (v Chytré hodinky/náramky)
Pozice v kategorii 31925. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.