UPOZORNĚNÍ: z důvodu dovolených funguje telefonická podpora v omezeném režimu. Pokud se nedovoláte, kontaktujte nás e-mailem. Děkujeme za pochopení.

Změkčující balzám na paty, chodidla a lokty

Značka: prodejce neuvedl

Změkčující balzám na paty, chodidla a lokty

Popis produktu

Chodidla jsou nenápadnými a opomíjenými hrdiny každodenního života, zaslouží si proto ultra pečující změkčující balzám s ureou, panthenolem, extra porcí bambuckého másla, konopným olejem a vzácnými rostlinnými estery. Zamilujete si jej a navíc vaše chodidla budou jako v bavlnce.


\nBalzám obsahuje tyto ingredience:
\n

UREA stabilizovaná přírodními látkami napomáhá udržet měkkou a hladkou pokožku. Urea s mnohaletou tradicí v péči o pokožku spolu s dalšími přírodními složkami poskytuje intenzivní hloubkovou hydrataci a udržuje pokožku vláčnou a hladkou. Její exfoliační vlastnosti pomáhají zvláště na ztvrdlých partiích kůže odstraňovat odumřelé buňky. Navíc má zklidňující účinky a pomůže od svědění. Oceníte I její antibakteriální účinky.


\n

 PANTHENOL neboli vitamin B5 podporuje regeneraci namáhané a podrážděné pokožky. Používá se zejména pro ošetření suché kůže se sklonem k praskání. Panthenol má vynikající hydratační vlastnosti. Tím, že dokáže vázat v pokožce vlhkost ji udržuje tak svěží a optimálně hydratovanou.


\n

BAMBUCKÉ MÁSLO V BIO KVALITĚ je bohaté na vitamíny A a E, minerály a antioxidanty. Viditelně zlepšuje texturu pokožky, dodává důležité živiny a má revitalizační a regenerační schopnosti. Navíc dokáže velmi účinně uzamknout vlhkost v pokožce a udržet ji tak pružnou a elastickou. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé, zralé, ale i dětské. Má hojivé účinky, blahodárně působí na hojení prasklin a oděrek.


\n

KONOPNÝ OLEJ obsahuje vícenásobně nenasycené mastné kyseliny, které vyhlazují pleť a zároveň pronikají do hlubších vrstev kůže. Díky tomu se aktivní látky dostávají efektivněji na místo určení. Zvláště ceněný je pro vysoký obsah omega-6 a omega-3 nenasycených mastných kyselin. Dokonale vyživuje a zvláčňuje I velmi citlivou a suchou pokožku.


\n

Regenerační LANOLIN se svými ochrannými a zvláčňujícími vlastnostmi je nepostradatelnou součástí zvláčňujících a změkčujících přípravků.


\n

Lehkost balzámu dodá HEDVÁBNÝ VEGELIGHT JAKO PŘÍRODNÍ NÁHRADA SILIKONŮ. Je odvozen z kokosového oleje. Nezatěžuje pokožku a usnadňuje roztírání a vstřebávání. Odlehčuje strukturu krému.


\n

KOMPLEX ESTERŮ A VOSKŮ Z JOJOBY, AKÁCIE A SLUNEČNICE pomáhá aktivním látkám pronikat do hlubších vrstev kůže a nezanechává mastný film.


\n

Balzám se rychle vstřebává a nechává za sebou pocit svěžesti s okamžitou úlevu pro unavená chodidla. Extrakty z MÁTY, TYMIÁNU a ROZMARÝNY dodávají revitalizující vůni, která probouzí smysly. Navíc jsou extrakty zvoleny tak, aby poskytly podporu v boji s nežádoucími mikroorganismy.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 6074027
Pozice v kategorii 13. (v Tělová mléka)
Pozice v kategorii 2347. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.